icon

End-to-end projektledning

Med utgångspunkt från funktionskrav följs alla engagemang av projektledare med redovisning i projektledningsystem.

Affärsanalys

svensk- eller engelsktalande affärsanalys tilldelas projektet för att säkerställa att dina behov klargörs.

UX/UI Design

Våra designers är villiga att hjälpa till att definiera hur din produkt ska se ut. Vi använder moderna verktyg för att ge dig bästa lösningar.

Mjukvaruutveckling

Java, .Net, eller moderna ramar som NodeJS och Vue . Vi har erfarenhet av att bygga kvalitetslösningar.

Leveranshantering

Vi levererar ditt projekt med hjälp av agil projektledningsmetodik.

Managed Services

Vi fokuserar på dina individuella behov.
Vi har för närvarande blue-chip kunder inom varierande branscher såom telekom, bank, hälsovård och flygindustrin. Våra kunder använder oss för allt från anpassad mjukvaruutveckling till operativt stöd för sina affärssystem.

Dedikerat lag

Vi kommer att fungera som medlemmar i ditt eget team.

T&M utveckling

Vi hanterar dina önskemål inom strikta tidsramar.

Kvalitetssäkring

Vi engagerar QA-processer från början av ett projekt för att säkerställa en effektiv och testdriven utveckling.

Utbildning och support

Vi är redo att hjälpa dig i viktiga användarutbildningar, slutanvändarutbildningar, dokumentation och efterproduktionsstöd.

Platformslösningar

Vi är stolta över att presentera Efectura- plattformsprodukter som vi designar och utvecklar inhouse.

Enterprise MDM

Vår flaggskeppsplattform för att hantera masterdata i en modulär struktur; tillhandahålla förvaltning av produkter, digitala tillgångar, innehåll, affärsprocesser, blockchain-processer med flera språkmöjligheter.

Bark

Cortex är en komplex plattform som i första hand fokuserar på hantering av data genom att spåra, analysera och bearbeta information enligt förekomsten av vissa händelser. Flödet av information från dina system samlas in, kombineras och analyseras för att matcha det resulterande mönstret med definierade beteenden.

Ledande finansinstitut (Turkiet)

Vi tillhandahåller anpassade utvecklingsgrupper till vår affärspartner för plattformsutveckling.
Vårt team utvecklade en fintech-programvara integrerad med företags- och statlig infrastruktur, tredjeparts- och företagsystem som konsoliderar finansiell information, automatiserar datahantering och stöder kreditansökningar

Telecom operatör Mobile App (Cypern)

Med den utvecklade mobilplattformen kan abonnenterna enkelt se paketanvändning, deras nuvarande och tidigare fakturastatus samt betala sin faktura direkt.
Med sitt mycket funktionella gränssnitt kan abonnenterna ladda upp konto, titta på priser och paket och prenumerera omedelbart på det paket som passar bäst.

Telecom operatör Mobile App (Ukraina)

Med den förnyade mobilplattformen har Telecom-operatören möjlighet att kontrollera kostnader och hantera sina mobila vertikaler.
Abonnenterna kan styra åtkomst och volym av tillhandahållna tjänster via smartphones.

Bank Gamification Platform (Vitryssland)

Vi har skapat en webbapplikation där kunder kan tjäna poäng genom sina banktransaktioner (via mobilbanken) eller kortbetalning. Kunderna löser senare in sina bonuspoäng för att delta i tävlingar och spela spel.
Med hjälp av gamifieringsplattformen använder banken poängsystemet för att engagera och motivera kunder att utföra fler transaktioner med bankens produkter.

Spårningsplattform för sjötransport (Turkiet)

Vi har utvecklat en mobil plattform för licensierade lastbilsförare. Användarna kan spåra företagets Ro-Ro-fartyg vars platsinformation uppdateras online via en GPS-systemintegration .

Ny webbplats för Enterprise MDM

Vi har lanserat en hemsida för vår flaggskeppsprodukt, Efectura Enterprise MDM. Du kommer att kunna få de senaste nyheterna om vår produkt och få tillgång till en demo. För mer information http://mdm.efectura.com

Vi finns i High Tech Park!

Vi presenterar med stolthet vårt tillträde till High Tech Park i Minsk med egna produkterna Efectura Enterprise MDM och Cortex - Complex Event Processing Platform.

Letar efter nya kollegor!

Vi anställer ständigt Software developers (erfarna i Java, JS, iOS, Android, .net), QA Specialister, Business Analytics och Project Managers . Är du intresserad? Skicka ditt CV till cv@efectura.com och låt oss träffas!

Vi är i High Tech Park!

Vi presenterar med stolthet vårt tillträde till High Tech Park i Minsk med egna produkterna Efectura Enterprise MDM och Cortex - Complex Event Processing Platform.